Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Unspecified in eVar with instances metric

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
Chand856
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

14 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
Chand856
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

14 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile
Chand856
Level 2

18-11-2019

I have enabled one eVar5 as merchandising eVar with product syntax. It is defined in all the rules where s.products is defined. And the value of eVar5 is hard-coded. But I am seeing an issue with this eVar5.

-- seeing "unspecified" in report , even with metric as instances of eVar5.

Accepted Solutions (0)

Answers (2)

Answers (2)

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
Chand856
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

14 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
Chand856
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

14 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile
Chand856
Level 2

26-11-2019

asheeshp​ Yes , that was already handled in s.linkTrackVars . The "unspecified line item also attributing to events as well. When the user added the product , we are firing event2 in s.events , and s.products will have productID and eVar5 as prod category. The image request containing both event2 and s.products=" ;123;;;;eVar5="clothing"; . When I run eVar5 report and put event2 as an event i am seeing some unspecified count to event2 and some with properly attributed to "clothing" line item in report. Note that eVar5 is hardcoded in products syntax in launch.

Avatar

Avatar
Applaud 500
MVP
Asheesh_P
MVP

Likes

129 likes

Total Posts

334 posts

Correct Reply

144 solutions
Top badges earned
Applaud 500
Affirm 100
Contributor
Boost 100
Give Back 10
View profile

Avatar
Applaud 500
MVP
Asheesh_P
MVP

Likes

129 likes

Total Posts

334 posts

Correct Reply

144 solutions
Top badges earned
Applaud 500
Affirm 100
Contributor
Boost 100
Give Back 10
View profile
Asheesh_P
MVP

20-11-2019

Have you added eVar5 in s.linkTrackVars= 'eVar5';  Probably it should solve the issue - s.linkTrackVars

Thanks,

Asheesh