Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Traffic classification rule - output is always 'unspecified'

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
annat96376463
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
annat96376463
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Affirm 1
View profile
annat96376463
Level 1

21-06-2019

Hi all,

I created a classification rule for several suites in my account. Before that- It was tested on one suite and everything worked well.

How does the set up look like:

- I grab the URL dimension and add there a traffic classification- this rule remove a simple query parameter from the URL

- Everything works well in the "test rule set" area

- And a short testing period in one suite, worked as well

But after I did the roll out of the rule for several suites- the reportings shows me only an 'unspecified'

Can someone give me an advice?

Thx,

Anna

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Boost 3
Employee
stevenh20009827
Employee

Likes

4 likes

Total Posts

33 posts

Correct Reply

18 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
Affirm 5
Affirm 3
View profile

Avatar
Boost 3
Employee
stevenh20009827
Employee

Likes

4 likes

Total Posts

33 posts

Correct Reply

18 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
Affirm 5
Affirm 3
View profile
stevenh20009827
Employee

21-06-2019

Hi,

When viewing classification data, any value that doesn't have data associated with that particular classification returns "Unspecified." To resolve this issue, create a classification export file and classify the appropriate columns.

Thanks,


Steven Hofheins | Adobe Support