Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Report Builder Not Working At All Now

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
stephen_nackovs
Level 1

Like

1 like

Total Posts

2 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
stephen_nackovs
Level 1

Like

1 like

Total Posts

2 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile
stephen_nackovs
Level 1

15-10-2015

Hi,

Went from RB v4.7 to v5 after the release since it seemed like it could be hugely beneficial but apparently Adobe released a very faulty and buggy piece of software. So uninstalling it and going back v4.7 created a huge amount of issues, none of which resulted in RB working.

Long story short, new laptop running Win 7 and Excel 2013 (About reports 32 bit version) and neither v4.7 or v5.0 (further, not even 32 or 64 bit versions) work. Nothing. Doesn't come up on the Add-Ins tab; going to add-ins under options shows that sometimes Report Builder bridge is active, sometimes inactive, sometimes not there (depending on the install or its mood).

This is hugely frustrating and I desperately need help. It would be enough just to get back to where I was before this mess but I can't. I am loosing a lot of time since many Excel dashboards are build around RB and they just cannot be run.

Please help.

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 3
emilius22
Level 3

Likes

25 likes

Total Posts

25 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
View profile

Avatar
Validate 1
Level 3
emilius22
Level 3

Likes

25 likes

Total Posts

25 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
View profile
emilius22
Level 3

15-10-2015

Hello all,

similar issues here.

I also have the issue that it hangs at receiving data, but unfortuntately only on one of 5 computers. Back to 4.7, uninstalling etc. is also very difficult, as the uninstaller does not work very well.

The main issue we are facing is that after a refresh, all cells are empty and you have to click "Refresh" again to display the data. This is not a new bug, it also appeared in 4.7 and Adobe promised to solve it in 5.0. But nothing happened.
Several other clients have this issue as well (see also posts above).

In general, it is really critical that ARB has so many bugs and you cannot trust the tool, as you have to doublecheck all data and there is always the danger of "surprises" (new bugs).
I really like the ARB concept and the ability to create flexible reports, but if Adobe wants to promote ARB as an alternative to API for custom reporting, it should fix these bugs asap.

BR
Hans