Referring URL(r) is missing from image beacon when moving from subdomain

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 2
dinesh_kumar_r
Level 2

Likes

12 likes

Total Posts

96 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Applaud 5
View profile

Avatar
Validate 25
Level 2
dinesh_kumar_r
Level 2

Likes

12 likes

Total Posts

96 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Applaud 5
View profile
dinesh_kumar_r
Level 2

16-07-2021

I am trying to know how many people coming from xyz.apples.com to abc.apples.com. Here apple.com is common. On xyz.apples.com there is no adobe analytics implemented, but on abc.apples.com Adobe Analytics is implemented. So when I click on Tile on xyz.apples.com which leads to land on abc.apples.com that time on image beacon "r"(referrer) parameter is not present. Any solution here.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Shape 25
MVP
Andrey_Osadchuk
MVP

Likes

538 likes

Total Posts

971 posts

Correct reply

263 solutions
Top badges earned
Shape 25
Bedrock
Coach
Boost 500
Affirm 250
View profile

Avatar
Shape 25
MVP
Andrey_Osadchuk
MVP

Likes

538 likes

Total Posts

971 posts

Correct reply

263 solutions
Top badges earned
Shape 25
Bedrock
Coach
Boost 500
Affirm 250
View profile
Andrey_Osadchuk
MVP

16-07-2021

@dinesh_kumar_r ,

Check this article, it explains why the referrer may not pass on from one domain to another 

https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Headers/Referrer-Policy

 

 

Answers (0)