Problem sending mobile app data to our web report suite

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
andersonjh
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

23 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
andersonjh
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

23 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
andersonjh
Level 2

13-02-2020

Hi Everyone,

 

We have a mobile app suite (made in older mobile services UI) and a web suite migrated to Launch. We're trying to get the mobile app data sent to the web report suite but can't get it to work. 

 

We've replaced the RSID of the mobile app with the web RSID and that didn't work. So I changed the mobile app tracking server to the web tracking server, thinking that might help. It hasn't. 

 

I've set up the events and evars from the app inside the report suite admin for the web and although those events now exist in the web report suite, there's still no data. 

 

What are we missing? 

 

Best Regards,

Jon Anderson

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Shape 25
MVP
Andrey_Osadchuk
MVP

Likes

538 likes

Total Posts

968 posts

Correct reply

263 solutions
Top badges earned
Shape 25
Bedrock
Coach
Boost 500
Affirm 250
View profile

Avatar
Shape 25
MVP
Andrey_Osadchuk
MVP

Likes

538 likes

Total Posts

968 posts

Correct reply

263 solutions
Top badges earned
Shape 25
Bedrock
Coach
Boost 500
Affirm 250
View profile
Andrey_Osadchuk
MVP

13-02-2020

Jon, I wonder if you have configured processing rules to map the context variables to props/evars/etc.?

Check this documentation for more info https://docs.adobe.com/content/help/en/mobile-services/android/metrics.html