Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Issue in GetPrevious Page Name

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
cpahwa11
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
cpahwa11
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
cpahwa11
Level 1

04-06-2021

Hi All,

I am able to get a previous page name but in the same hit that variable value get changed to the current page name. Can you please suggest on this?

 

Thanks

Accepted Solutions (0)

Answers (2)

Answers (2)

Avatar

Avatar
Shape 100
MVP
AndrewWathen
MVP

Likes

571 likes

Total Posts

319 posts

Correct Reply

15 solutions
Top badges earned
Shape 100
Bedrock
Springboard
Seeker
Contributor
View profile

Avatar
Shape 100
MVP
AndrewWathen
MVP

Likes

571 likes

Total Posts

319 posts

Correct Reply

15 solutions
Top badges earned
Shape 100
Bedrock
Springboard
Seeker
Contributor
View profile
AndrewWathen
MVP

04-06-2021

This sounds like the getPreviousValue plugin is being called multiple times in the same page load.

 

One thing to check is that you are only calling getPreviousValue when a page view occurs (e.g. not on link tracking calls or other events).

 

For instance, if you've put the getPreviousValue function call in doPlugins it's easy to accidently cause this to run multiple times as doPlugins runs all the time for various reasons (not just on page view).

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
digitaldarpan
Level 1

Like

1 like

Total Posts

9 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
digitaldarpan
Level 1

Like

1 like

Total Posts

9 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile
digitaldarpan
Level 1

04-06-2021

Hi,

I have also encountered the same issue with my previous experience. It was due to different actions happening in between 2 pages. The action could be below:

1. Reload of page.

2. Form submit can be happen.

3. redirection to same page.

 

You can check for other actions which are happening on your current page. If you are sure non of the above action is happening, you can contact Adobe support.

Also, It should not happen accross the website. If it's happenning across the website, something is wrong with the configuration.

 

Regards,

Darpan