Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Is my network block my Adobe Launch calls?

Avatar

Avatar
Ignite 1
Level 2
angelad64963316
Level 2

Like

1 like

Total Posts

43 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 1
Validate 10
Validate 1
Boost 1
Applaud 5
View profile

Avatar
Ignite 1
Level 2
angelad64963316
Level 2

Like

1 like

Total Posts

43 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 1
Validate 10
Validate 1
Boost 1
Applaud 5
View profile
angelad64963316
Level 2

23-10-2020

i'm using the clothing geometrix site on my local browser using a test web property i created in Launch.  i'm pretty sure i've set everything up correctly.  i can see the calls and i am using experience debugger and omnibug and i can see things working.  Only problem is the data isn't flowing into my report suite.  i've double checked this.  Is something blocking it?  I'm only using the DEV extension code, but i'm only sending the data to the matching report suite.  i'm not sure where i'm going wrong?

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Shape 25
MVP
Andrey_Osadchuk
MVP

Likes

536 likes

Total Posts

968 posts

Correct Reply

263 solutions
Top badges earned
Shape 25
Bedrock
Coach
Boost 500
Affirm 250
View profile

Avatar
Shape 25
MVP
Andrey_Osadchuk
MVP

Likes

536 likes

Total Posts

968 posts

Correct Reply

263 solutions
Top badges earned
Shape 25
Bedrock
Coach
Boost 500
Affirm 250
View profile
Andrey_Osadchuk
MVP

23-10-2020

Check the tracking server, report suite ID, IP filters (Admin > Exclude by IP).

 
Best wishes,
Andrey Osadchuk | Launch Inspector, Analytics Connector, Bookmarks

Answers (0)