Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Foreign domains showing up in reports

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 3
mooreevan
Level 3

Likes

14 likes

Total Posts

48 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
View profile

Avatar
Validate 10
Level 3
mooreevan
Level 3

Likes

14 likes

Total Posts

48 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
View profile
mooreevan
Level 3

17-07-2018

Hello most intelligent forum,

I've inherited a system that has domains that my company does not control showing up in its reports.

Examples, specifically from the Site Sections report:

view.ceros.com

fanyi.myyoudao.com

translate.baiducontent.com

cc.bingj.com

sexualpleaswo.xxx4luvv.com

us.hideproxy.me

sitetrans.naver.net

I'm not completely familiar with the implementation yet so I could use some help.

The scope is extremely small, most have a single hit in a month, however, I have not experienced this. These domains first came up in the Site Section report, which I believe uses the s.channel variable. I've since found them in the Page report as well.

Questions:

- What is a possible nature of this issue - poor/crossthreaded implementation? security threat? malware?

- Where might I look to eliminate these domains from all reports moving forward?

Thank you!

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 3
mooreevan
Level 3

Likes

14 likes

Total Posts

48 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
View profile

Avatar
Validate 10
Level 3
mooreevan
Level 3

Likes

14 likes

Total Posts

48 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
View profile
mooreevan
Level 3

17-07-2018

The channel variable seems to be populating by URL based domain. And the URLs that used by the other domains (the ones that are reachable) seem to be serving up my content via iframe. So it seems to be a configuration issue. Thanks for the help.