Data is not populating in reports for specific pages.

Avatar

Avatar
Level 1
kanchanag552451
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
kanchanag552451
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
View profile
kanchanag552451
Level 1

14-06-2021

On our site, we have embedded the launch script in the page header (it is common to all the pages). But we have noticed that the rules are not firing for specific pages. Please be kind enough to answer. Thanks in advance. 

Accepted Solutions (0)

Answers (3)

Answers (3)

Avatar

Avatar
Seeker
Level 4
vibhatna
Level 4

Likes

47 likes

Total Posts

114 posts

Correct reply

23 solutions
Top badges earned
Seeker
Engage 1
Boost 25
Affirm 10
Give Back
View profile

Avatar
Seeker
Level 4
vibhatna
Level 4

Likes

47 likes

Total Posts

114 posts

Correct reply

23 solutions
Top badges earned
Seeker
Engage 1
Boost 25
Affirm 10
Give Back
View profile
vibhatna
Level 4

16-06-2021

@kanchanag552451 ,

While creating the rules in Launch you get options to set Events and Conditions. If the rule is firing on some pages and not firing on some, please make sure that page matches the condition or events you have setup in the rule otherwise rule will not fire. The rule will only fire when the conditions are satisfied. 

Avatar

Avatar
Publish 1
MVP
yuhuisg
MVP

Likes

204 likes

Total Posts

608 posts

Correct reply

125 solutions
Top badges earned
Publish 1
Affirm 100
Springboard
Bedrock
Validate 1
View profile

Avatar
Publish 1
MVP
yuhuisg
MVP

Likes

204 likes

Total Posts

608 posts

Correct reply

125 solutions
Top badges earned
Publish 1
Affirm 100
Springboard
Bedrock
Validate 1
View profile
yuhuisg
MVP

15-06-2021

  1. Install the Adobe Experience Platform Debugger extension to your web browser.
  2. Start the debugger.
  3. Open your web page.
  4. In the debugger, go to its Launch tab, and enable "Console logging".
  5. Reload your web page.
  6. In the debugger, go to the Logs tag.
  7. Search for the rule(s) that you expect to fire on the web page.

The log should hopefully point you in the right direction to fix your Rule(s).

Avatar

Avatar
Boost 25
Level 4
amgup
Level 4

Likes

35 likes

Total Posts

136 posts

Correct reply

21 solutions
Top badges earned
Boost 25
Affirm 10
Boost 5
Boost 3
Boost 10
View profile

Avatar
Boost 25
Level 4
amgup
Level 4

Likes

35 likes

Total Posts

136 posts

Correct reply

21 solutions
Top badges earned
Boost 25
Affirm 10
Boost 5
Boost 3
Boost 10
View profile
amgup
Level 4

15-06-2021

@kanchanag552451  Can you review the applied rule again ? Is it a page specific or not working on any webpage ?
Also, how you are determining that the rules are not firing ? Are you not getting any launch logs on the console ?
This might need more information to troubleshoot. So if you wish than you can send it to the client care team.