Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Calculated metrics - "This metric is not enabled for this report suite"

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
Fox_mulder007
Level 1

Likes

4 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
Fox_mulder007
Level 1

Likes

4 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile
Fox_mulder007
Level 1

07-01-2021

Hello, 

 

Since this morning, I'm seeing the following error message when dragging drop some calculated metrics (all the calculated metrics are not impacted). 

 

Does anyone know why ? They were always working from the day they were created.

 

Thank you

 

Fox_mulder007_0-1610038800040.png

 

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Boost 5
Employee
Khurshid_Alam
Employee

Likes

49 likes

Total Posts

176 posts

Correct Reply

37 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 5
Employee
Khurshid_Alam
Employee

Likes

49 likes

Total Posts

176 posts

Correct Reply

37 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile
Khurshid_Alam
Employee

08-01-2021

Please report this to Customer Care so that we can look into this error.

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Boost 3
Level 1
stefans13438214
Level 1

Likes

3 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 3
Level 1
stefans13438214
Level 1

Likes

3 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
View profile
stefans13438214
Level 1

11-01-2021

I'm having exactly the same issue. I hope Adobe will give priority in fixing this. I don't think it's very helpful to ask us to create a support ticket, since it seems to be a general bug that needs to be fixed on the Adobe side