API - Data is missing when requesting a lower range date

Benjamin_ND

30-08-2017

Hello Adobe Analytics Community!

I get an issue with the reporting API: Data is missing when requesting a lower range date.

I requested data from 2017-08-03 to 2017-08-07, I have no data for a specific page but when I request data from 2017-08-03 to 2017-08-20, I have data for this page for 2017-08-04...

Call is : https://api.omniture.com/admin/1.4/rest/?method=Report.Queue

Params for 2017-08-03 to 2017-08-07 where data is missing for 2017-08-04:

{ "reportDescription":{ "reportSuiteID":"__REPORT_ID__", "dateFrom":"2017-08-03", "dateTo":"2017-08-07", "dateGranularity":"day", "metrics":[{"id":"bounces"},{"id":"cartadditions"},{"id":"cartremovals"},{"id":"carts"},{"id":"cartviews"},{"id":"checkouts"},{"id":"entries"},{"id":"event1"},{"id":"event2"},{"id":"event3"},{"id":"event4"},{"id":"exits"},{"id":"orders"},{"id":"pageviews"},{"id":"participationcartadditions"},{"id":"participationcartremovals"},{"id":"participationcarts"},{"id":"participationcartviews"},{"id":"participationcheckouts"},{"id":"participationorders"},{"id":"participationrevenue"},{"id":"participationunits"},{"id":"reloads"},{"id":"revenue"},{"id":"totaltimespent"},{"id":"units"},{"id":"visitors"},{"id":"visits"}], "elements":[{"id":"page"}] } }

Params for 2017-08-03 to 2017-08-20 where data is NOT missing for 2017-08-04:

{ "reportDescription":{ "reportSuiteID":"__REPORT_ID__", "dateFrom":"2017-08-03", "dateTo":"2017-08-20", "dateGranularity":"day", "metrics":[{"id":"bounces"},{"id":"cartadditions"},{"id":"cartremovals"},{"id":"carts"},{"id":"cartviews"},{"id":"checkouts"},{"id":"entries"},{"id":"event1"},{"id":"event2"},{"id":"event3"},{"id":"event4"},{"id":"exits"},{"id":"orders"},{"id":"pageviews"},{"id":"participationcartadditions"},{"id":"participationcartremovals"},{"id":"participationcarts"},{"id":"participationcartviews"},{"id":"participationcheckouts"},{"id":"participationorders"},{"id":"participationrevenue"},{"id":"participationunits"},{"id":"reloads"},{"id":"revenue"},{"id":"totaltimespent"},{"id":"units"},{"id":"visitors"},{"id":"visits"}], "elements":[{"id":"page"}] } }

I don't think it's a normal behaviour and I don't understand how to solve this.

Anyones with an idea?

Thanks a lot for any suggestion/help/advice!

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

ChrisS_ws

Employee

12-09-2017

This sounds to me like an issue to call customer care about. This way we can get the details about the company and report suite being used.

Answers (0)