Adobe Analytics showing for same dates when changing date range

Avatar

Avatar

TheMarianoC

Avatar

TheMarianoC

TheMarianoC

04-01-2019

Hello, I've got a problem I don't know how to resolve.

I'm looking at a particular segment (two of them have the same problem actually) - When looking at Unique visitors (although this happens with ALL other metrics too, I'm just using UV as it's easier to explain) and select This year, or Last year of data, I get "correct" data or at least some data:

Screenshot 2019-01-04 at 09.59.53.jpg

However if I select only January, or only February, or only a part of any of these two months back in 2018, I get this:

Screenshot 2019-01-04 at 10.44.29.jpg

Everything is blank!

Any ideas?

Thanks,

Mariano

Accepted Solutions (0)

Answers (4)

Answers (4)

Avatar

Avatar

ericmatisoff

Employee

Avatar

ericmatisoff

Employee

ericmatisoff
Employee

04-01-2019

Interesting. I wonder if it has something to do with the segment? Could you share a screenshot of the definition it? If not comfortable sharing publicly here, you can PM me.

Avatar

Avatar

Gigazelle

Employee

Total Posts

1.9K

Likes

459

Correct Answer

734

Avatar

Gigazelle

Employee

Total Posts

1.9K

Likes

459

Correct Answer

734
Gigazelle
Employee

09-01-2019

Hi Mariano, were you able to get this figured out?

Avatar

Avatar

TheMarianoC

Avatar

TheMarianoC

TheMarianoC

04-01-2019

Hi there,

Yes, there is a segment applied within a report suite:

Screenshot 2019-01-04 at 16.21.48.jpg

Screenshot 2019-01-04 at 16.22.36.jpg

Thanks for your help!

Mariano

Avatar

Avatar

ericmatisoff

Employee

Avatar

ericmatisoff

Employee

ericmatisoff
Employee

04-01-2019

Hm, that's definitely strange. I tried this in one of my report suites and didn't have the same issue:

1660237_pastedImage_0.png

Can you send a bigger screenshot of your full browser, not just the table? I'm curious if segments are applied, or a virtual report suite, etc.