Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Adobe Analytics implementation - Report

Avatar

Avatar
Level 1
nk271
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

11 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
nk271
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

11 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile
nk271
Level 1

18-01-2021

Hello everyone,

I recently completed the first phase of implementation for our site. I validated all the tags and events in QA and we deployed in production. All the tags are firing as expected on the production site, however, the reports are not showing the right values. For example  for page type the eVar is showing the right values in the reporting but incorrect values for the corresponding prop. When the page type is validated on the browser, omnibug is showing the right value for both evar and prop but not the report. Can anyone tell me why this may be the case? Where could this be wired wrongly?

Similarly, most of the values in the reports are messed up.

 

Thank you.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Ignite 1
Level 4
josejr19
Level 4

Likes

61 likes

Total Posts

117 posts

Correct Reply

16 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
View profile

Avatar
Ignite 1
Level 4
josejr19
Level 4

Likes

61 likes

Total Posts

117 posts

Correct Reply

16 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
View profile
josejr19
Level 4

18-01-2021

@nk271 do you have any processing rules in place for the production report suite? What value do you see in the corresponding prop, blank value or something else?

Answers (0)