Ad Hoc Analysis Tool is pulling an incorrect metric in new reports, but works fine in previously saved reports. Anyone had this issue or know a potential fix?

Avatar

Avatar

tentoone1

Avatar

tentoone1

tentoone1

15-10-2015

Ad Hoc Analysis Tool is pulling an incorrect metric in new reports, but works fine in previously saved reports. Anyone had this issue or know a potential fix?

 

When pulling Transfers, Ad Hoc pulls in a related metric instead. The really odd thing about this is that the tool works fine with previously saved reports (using the same metric). It's as if when a new report is created, there is some bug that causes it to not function properly. 

Any related information would be appreciated.

Thanks!

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar

jantzen_belliston-Adobe

Community Manager

Avatar

jantzen_belliston-Adobe

Community Manager

jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

15-12-2020

Adobe is moving Ad Hoc Analysis to end of life on March 1, 2021. Learn more

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar

darrynk23768843

Avatar

darrynk23768843

darrynk23768843

15-10-2015

TentoOne wrote...

Ad Hoc Analysis Tool is pulling an incorrect metric in new reports, but works fine in previously saved reports. Anyone had this issue or know a potential fix?

 

When pulling Transfers, Ad Hoc pulls in a related metric instead. The really odd thing about this is that the tool works fine with previously saved reports (using the same metric). It's as if when a new report is created, there is some bug that causes it to not function properly. 

Any related information would be appreciated.

Thanks!

 

I'm also having trouble with Ad Hoc Analysis. The dimension and metrics in old reports are fine, but as soon as I try adjust them, I get nothing back. Even the "Fixed Item Lists" are empty when I click on them to search. We are also having problems with instances of evars, whereby we have an evar with visits, pageviews etc, but the instances of the evar is 0.

Very strange, and I'm not sure I can use ad hoc anymore until this gets fixed.

As with the above, any related information/fixes would be good.