Highlighted

Stuck in a loop when trying to log in

Avatar

Avatar

georgeb21751475

Avatar

georgeb21751475

georgeb21751475

15-08-2018

When trying to log in to the Experience Cloud Analytics from the old Omniture page, the browser get's stuck in a loop. I tried turning off my ad blocker and trying it on other browsers.

Screen capture - 9e27341387d77b24edea2046d48a2b7c - Gyazo

Replies

Highlighted

Avatar

Avatar

Andrew_Chepurny

Employee

Avatar

Andrew_Chepurny

Employee

Andrew_Chepurny
Employee

15-08-2018

Hello,

Can you try purging your cookies and cache data for any domain with Adobe.com?  Then try logging in again with your Adobe ID.

Thanks,

Andrew

Highlighted

Avatar

Avatar

georgeb21751475

Avatar

georgeb21751475

georgeb21751475

15-08-2018

I cleared all of my cookies and cache and still get stuck in the loop. Also tried a private/incognito window. Other people in my organization can log in to it seems to be an isolated issue with my computer.

Highlighted

Avatar

Avatar

Andrew_Chepurny

Employee

Avatar

Andrew_Chepurny

Employee

Andrew_Chepurny
Employee

22-08-2018

Did you try experiencecloud.adobe.com?

Highlighted

Avatar

Avatar

georgeb21751475

Avatar

georgeb21751475

georgeb21751475

22-08-2018

I got my account reset internally and everything seems to be working fine. Not sure what was going on there.

Highlighted

Avatar

Avatar

jeff_bloomer

Avatar

jeff_bloomer

jeff_bloomer

11-10-2018

Can anyone explain how that was done?  Otherwise, this thread is useless.

Highlighted

Avatar

Avatar

Andrey_Osadchuk

MVP

Avatar

Andrey_Osadchuk

MVP

Andrey_Osadchuk
MVP

12-10-2018

jeff_bloomer​​, I experienced the same loop while creating a new Experience Cloud account that has not been added to any organisation (when no access was assigned yet).

Highlighted

Avatar

Avatar

alessandrov9274

Avatar

alessandrov9274

alessandrov9274

16-10-2018

I still have the problem that I come into the loop while accessing experience cloud with Firefox, and I get into the loop when accessing admin console in Chrome. Very weird behaviour, however we were not able to resolve it and I have to switch between browsers each time. Not a browser issue, as it happens on different machines. Seems to be related to my account (which is a very old one).

Highlighted

Avatar

Avatar

nikitaf2673776

Avatar

nikitaf2673776

nikitaf2673776

16-10-2018

This happens to users in our org. Somewhere during the login process you are prompted to choose Personal or Enterprise. If our users choose Enterprise they get stuck in this loop, so we've been telling our users to choose Personal even though its counter intuitive.

Highlighted

Avatar

Avatar

jeff_bloomer

Avatar

jeff_bloomer

jeff_bloomer

22-10-2018

Would someone please explain how they "got their account reset internally"?  I'm an admin, and I don't see anywhere where I can just "reset" someone now that we're using the Admin Console.  Aside from deleting someone and creating a new account, I don't see another option.