Segmentation help video heartbeat, 3 content starts then none

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
philipb18961374
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
philipb18961374
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile
philipb18961374
Level 1

28-11-2018

Hi i got a request from a co-worker for a segment that should be

3 (or more) content starts then the users should not have any content starts after that,

She basically wants to create "has seen 3 videos before but then did not watch anything after"

i have tried

visitor

[hit box

content starts = 1]

then

[hit box

content starts = 1]

then

[hit box

content starts = 1]

then

content start = does not exist

and a few different varieties of it but it does not seem to be working.

I have been trying to test it with a earlier period and then a later period i still get the same userIDs having content starts in the later period so i think its not working.

any help would be much appreciated.

Replies

Avatar

Avatar
Seeker
Moderator
PratheepArunRaj
Moderator

Likes

314 likes

Total Posts

866 posts

Correct reply

264 solutions
Top badges earned
Seeker
Bedrock
Engage 1
Affirm 250
Contributor
View profile

Avatar
Seeker
Moderator
PratheepArunRaj
Moderator

Likes

314 likes

Total Posts

866 posts

Correct reply

264 solutions
Top badges earned
Seeker
Bedrock
Engage 1
Affirm 250
Contributor
View profile
PratheepArunRaj
Moderator

29-11-2018

Dear

Avatar

Avatar
Coach
Employee
Gigazelle
Employee

Likes

473 likes

Total Posts

1,947 posts

Correct reply

740 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Validate 1
Ignite 80
Ignite 70
View profile

Avatar
Coach
Employee
Gigazelle
Employee

Likes

473 likes

Total Posts

1,947 posts

Correct reply

740 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Validate 1
Ignite 80
Ignite 70
View profile
Gigazelle
Employee

06-12-2018

Can you double check and make sure the hit box content starts are working correctly, such as by pulling a trended report with that item?

If it works, you can then try a single sequential segment, and see if that works as well. Let us know where the report/segment stops working, and we might be able to pinpoint what is causing it.