Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

Segment Manager Not Loading

BENJ2222
Level 1
Level 1

Hello,

A new issue started yesterday where when I select Segment Manager it starts to load (I can see my segments grayed out) but the loading icon persists and does not proceed.

  • I have not made any new updates to my OS.
  • I am running the latest versions of all browsers and have cleared the cache in each (same issue present in all).
  • Other users in my organization are not experiencing this issue.

Has anyone encountered this issue? If so, have you found a remedy?

Thank you.

4 Replies
hyderziaee
Employee
Employee

Hello,

This is happening with a few users, and the Engineering has identified the issue and will roll out a fix soon. In the mean time, you can select a particular (Filter) Report Suite in the left panel to let it load successfully as a workaround.

-Hyder

Delia_Del_Aguil
Level 1
Level 1

Hi,

I have still having the same problem. I tried cleaning cache expecting for a new version but it still eternally loading the segment.

Any idea on what can I do?

Thanks 😃

hyderziaee
Employee
Employee

Delia,

I tried your account, and was able to open the segment manager.

Are you still having issues with this? Also, I would recommend asking the supported user to reach out to support if still persisting.

-Hyder